04 juni, 2009

Halvfart

Ja, idag har allt gått på halvfart. Jag tänkte gått och röstat och jag tänkte dammsugit, men det blev ingenting. Jag ska bort ikväll, annars hade jag nog tvingat mig till nåt av det. Men jag vet, att hade jag tvingat mig, så hade jag inte orkat ikväll, utan ringt återbud. Det är så sällan som jag ägnar mig åt nöjen, så jag försöker prioritera det idag.

Jag arbetade en kort tid, innan jag fick cancer, för Röda Korsets Telefonjour, så det är dom tjejerna och killarna jag ska gå ut och äta med idag. Det är människor jag tycker om och kan vara avslappnad ihop med. Det är nåt jag i vanliga fall har svårt för.

Tack vare Pysan, så har jag läst en artikel om äggstockscancer. Att en kombination av 2 cellgifter ger 18% bättre överlevnad vid återfall, 11,3 mån isf 9,4 mån. Alltså 2 månader. Första tanken var att det kan ju kvitta! Jag trodde ju på Gudskelov först. Nästa fredag är det 15 månader sen mitt återfall. Vad är det man säger: "jag lever på lånad tid". Så det är skrämmande, samtidigt som jag är tacksam.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för den stora utekvällen...

2 kommentarer:

  1. Hej! Det var roligt att träffa dig! Kram från Gunilla

    SvaraRadera
  2. Tänkte också rösta och dammsuga i dag. Dammsugningen blev av, men inte röstningen. Vi ses snart! Kram Petra

    SvaraRadera