08 juni, 2009

Frisk luft

Idag fick jag frisk luft tack vare syrran. Vi var och kollade på Sandgrundsudden. Halva är iordninggjord, resten ska bli klart till hösten (tror jag). Det var fint, det som dom hunnit med, även om det inte går att jämföra med Stadsträdgården.

Sen har jag gjort min (recept från syrran) nötblandning. Jag rostar nötter och häller på kryddor. Blir fantastiskt gott.

Har köpt mer till balkonglådan (kantlobelia, har pelargoner sen förut), men så långt har inte orken räckt och den lär nog inte göra det ikväll.

Imorgon ska jag klippa mig eller rättare sagt, frisörskan ska få göra det (har gjort det själv en gång och lovat dyrt och heligt att aldrig göra om det). Det är egentligen inte långt, men sen håret kom tillbaka, så har det blivit lockigt, vilket bara gör att det ser bösigt ut.

Imorn ska jag lämna blodprover inför cyton på torsdag.

Dammsuga behöver jag fortfarande. Vill att mattan på balkongen (vanlig grön som ska likna gräs), ska vara torr. Förra sommaren luktade det illa när jag dammsög, men tänkte inte på att det hade med dammsugningen att göra. Men nästa gång luktade det lika illa. Så då luktade jag i påsen. FY fasen vad det luktade illa. Det var mögel. Då hade det funnits regn på mattan tidigare, som gjorde att det möglade i påsen. Inte särskilt hälsosamt. Så det försöker jag undvika numera.

Ja, sen har nästan hela veckan gått.

2 kommentarer:

  1. Ja, men idag är det bara måndag ;) Det harkar upp sig! Haha! Och vilken tur att du får lite motion tack vare mig :) Varför säger man egentligen att man "ska klippa sig". Jag ska låta mig klippas säger man ju inte?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Statyn är relativt ny. Den står vid Södra torget, nära Viskan och Stadsparken. Och visst passar den bra i den stan!

    SvaraRadera