26 maj, 2009

Google

Har idag fått hjälp med att ändra utseendet på bloggen. Tror inte att jag är riktigt klar än. Att kolla på alla bakgrunder och testa en del av dom, TOG TID! Men roligt var det.

Sen googlade jag på "äggstockscancer + blogg". Det fanns en del att välja på, om man säger så. Jag la in dom eventuellt intressanta under favoriter och så får jag beta av dom en i taget. Klockan går ju så fort när man gör nåt sånt.

Jag testade igår igen. Sissi bryr sig inte om när jag grejar i köket. Men igår så tänkte jag TONFISK, och nog kom hon och kollade vad som var på gång. Jag tänkte det INNAN jag plockade fram den. Ibland är jag övertygad om att katter är tankeläsare, fast bara när dom själva vill så klart.

Skulle varit och hälsat på dotra och barnbarnet i går, men hon har lunginflammation, så hon får vänta på besök från mig. Hoppas att lillen klarar sig. Vet inte om lunginflammationen i sig är smittsam eller om det är förkylningsbacillerna som är det?

Nu kom Sissi och talade om att hon varit på lådan (står bakom mig). Jag har fortfarande inte kommit på om hon säger:"Nu är jag klar, städa efter mig." eller om hon säger: "Nu har jag kissat IGEN. Låt det nu för Guds skull få vara ifred."

Har gjort nåt jag inte gjort förut: har köpt belgiska jordgubbar. Dom var ok, som vanliga svenska, fast inte som dom bästa. Skivade jordgubbar ihop med turkisk youghurt med lite vaniljsocker är supergott! Första gången jag blev bjuden på det, fick jag det i ett glas på fot, med en jordgubbe på toppen. Läckert!

Nu ska jag börja göra i ordning för kvällen. Så jag gör som dom på "Macken" och säger:

Hej då, bloggen...

2 kommentarer:

  1. Hej, tack för idag! Här kommer en länk med fler bakgrunder till bloggen, om du vill ha fler att välja på. Kopiera/klistra länken:

    http://bloggerblogbackgrounds.blogspot.com/search/label/Template

    Jag har nu lagt till dig i min blogglista på min sida. Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Hej, jag har nu hittat en ganska bra "sidoräknare". Kolla på min sida, klicka på räknaren, så kommer du till hemsidan där den finns att hämta. Hör av dig om du vill ha hjälp. Kram

    SvaraRadera