09 juli, 2009

Utebliven behandling

Dom tömde magen på mig idag, vilket var väldigt skönt. Har varit svårt att få i mig mat sista veckan, det är ju redan fullt. Har kräkts några gånger också. Det är ju egentligen min "må som bäst-vecka".

Skulle ha fått cyto idag, men det blev inget, eftersom värdena hade stigit igen. MYCKET! Ingen höjdare precis. Jag ska få träffa den läkaren som är duktigast på cancer, på tisdag. Hon studerar varannan vecka, så det är därför som jag inte träffar henne i vanliga fall. Vet att det finns fler cyto-sorter, men jag tror att dom har provat dom vanligaste nu, resten ger svårare biverkningar. Om jag trodde att dom hjälpte vore det väl inte lika svårt, men valet blir förmodligen att välja mellan att må bra i två månader eller dåligt i sex. Det är INTE sagt nåt om tid, det här var bara ett räkneexempel. Jag lever ju redan på övertid.

Dom stackars måsungarna går dyblöta på taket. Det är väsen flera gånger om dan i tjugo - trettio minuter och 6-7-8 måsar som flyger runt. Undrar om ungarna är så pass flygfärdiga, så att dom vuxna är med och hejar på när dom tränar? Ser inte tillräckligt bra för att skilja dom åt i luften.

Ser extra dåligt just nu, eftersom jag måste ladda med Cortison inför Cyton, men det ger förhoppningsvis snart med sig. Det gör i alla fall jag, ger mig menar jag ...

2 kommentarer:

  1. Tror du inte måsungarna heter Jonathan allihop? ;) Jonathan I, II, och III? Kram från en dyblöt syster

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen, vill bara skriva o tala om att jag tänker på dig! Vi kan väl ses till veckan, på onsdag kanske? Kramar Petra

    SvaraRadera