21 juli, 2009

Trött

Hej.

Har varit väldigt trött. Vet inte om det är den nya medicinen, Tamoxifen, som gör det. Det har varit en relativt lugn helg. På lördagen var jag till Apoteket och sen köpte jag sushi på vägen hem. Jag har snöat in totalt på sushi. Från det jag sväljer sista tuggan, så tänker jag ofta på nästa gång jag ska kunna få äta igen. Frosseri kallas denna dödssynd.

Jo, det kunde varit värre. Det är nog ganska nyttig mat, vad jag har förstått. Det är väl plånboken som tar mest stryk. Men det kunde varit värre det också. Spelmissbruk t ex. Jag lär inte kunna äta sushi för tusentals kronor i veckan. Jag kommer ju att för-äta mig, det förstår jag, men jag tänker njuta så länge det går. Dom har stängt söndag - måndag som tur är.

Söndag gjorde jag nåt som jag försökt ta tag i, i några månader. Nu har jag sett Johnny Cash. Besviken - ja, lite. Han såg inte ut som min bild av Johnny Cash och han lät inte som honom heller. Han var ju en idol, när jag växte upp. Jag har bara sett honom live en gång och på ganska långt håll dessutom. Dom har säkert gjort sin hemläxa när dom gjorde filmen, det är nog min minnesbild som hamnat på sniskan. Men, men nu är det i alla fall gjort.

Igår morse var jag barnvakt, ensam, för första gången på MYCKET länge. Jag orkar ju inte lyfta honom, men det gick bra ändå. Han skrek när dom gick, men det gick snart över. Sen dansade vi, kastade boll, läste lite med mera. Vi hade jättetrevligt. Det tog ganska hårt på krafterna, trots att det bara var en timme, men det berodde nog mycket på, att det var så tidigt på förmiddagen, jag hade inte hunnit "bli människa" än. Jag behöver minst två timmar, helst tre för att må ok.

Idag har jag tagit det lugnt, bara varit och handlat lite.

En väninna kan inte kommentera på min blogg. En annan vän kunde inte göra det för en månad sen. Är det fler som inte kan, så är jag tacksam om ni talar om det för mig. Min mail-adress är: siw49@hotmail.com.

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och göra minsta möjliga ...

3 kommentarer:

 1. Ja, dumt att man måste registrera sig för att kommentera...så var det ju inte på "gamla" blogspot. Där kan man ju fylla i NAMN eller ANONYM om man vill. Ska forska i detta.
  Syster O-sushi

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Hoppas du har det bra, trots tröttheten. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med sushi...men jag kanske får ge det en chans till : ) Nu drar jag till Molkom på fotokurs i en vecka. Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Det var länge sedan du uppdaterade - hoppas allt är ok? Kram Malin

  SvaraRadera