17 juli, 2009

Massage

Har glömt bort att berätta att det var jättetrevligt i Tolita. Min kära syster var med. Lillkillen var klippt för första gången och såg mycket äldre ut än sist. Han var så jättefin. Strul med resandet som vanligt. Dom (Färdtjänsten) hittar inte när det är dags att hämta mig. Även om dom får tydliga instruktioner, så funkar det inte riktigt ibland i alla fall.

Har idag varit och blivit klippt. Nöjd som vanligt. Håret har blivit tjockare, mörkare och tom lite lockigt. Har ju alltid förr önskat mig lockigt hår, nu när jag äntligen får det, så klipper jag av det så fort det visar sig (ser bara risigt ut). Har ätit B-vitaminer ½ - 1 år nu, och naglarna har blivit mycket tjockare och slätare. Påverkar nog håret också.

Sen åt jag dagens lunch. Wallenbergare. Det var ok.

SEN var jag och fick massage. Oljemassage. Gudomligt skönt och kändes det som: välbehövligt. Jag har blivit nekad massage på flera ställen, eftersom jag har cancer. Har frågat läkarna, men dom förstår inte varför. Åtminstone avslappningsmassage borde ju göra gott. Jag vet att kraftig massage kan "köra igång" t ex förkylning, så jag förstår att det händer saker i kroppen, men mjuk massage borde göra gott tycker jag. Nån mer som har råkar ut för det? Jag har sagt att jag skriver gärna på ett papper, att det är på eget ansvar, men det hjälper inte det heller.

Igår fick jag kaffe-besök av en god vän. Var väldigt trevligt. Finns ingen som jag har så roligt ihop med. Skönt att få skratta.

Sen på em. gick jag och köpte sushi. Finns ett väldigt fräscht ställe i närheten. Jag har snöat in totalt på sushi. Det är så jättegott. Det är så sällan som jag unnar mig saker, men nu har det blivit sushi några gånger + massage. Det är jag värd ...

1 kommentar:

  1. Det är du absolut värd. Och så bra att hon ville massaga! Men sushi, blä. Det får du äta själv...syster restrött...

    SvaraRadera