04 juli, 2009

Elegi

Om jag kommer ihåg rätt så betyder elegi "klagolåt" och här kommer den:

Jag är TRÖTT. Har nog varit för mycket ett tag. Jag var trött igår kväll, somnade före halv tio. Vaknade när medicinklockan ringde 06.00. Efter 10 min sov jag lika gott igen och vaknade när medicinklockan ringde 14.00. Det är SEXTON timmar. Jag hade gärna somnat om, men det kändes att, så gör man bara inte. NU kan jag ju fråga mig: Varför inte?

Jag har ont i nacken eller rättare sagt längst ner på vänster sida på bakhuvudet. Det fanns där igår också (ja, inte bakhuvet alltså utan värken. Jo det är klart att bakhuvet fanns där också. Nu ska jag sluta veckla in mig i nåt jag inte tar mig ur). Är bättre nu, men långt ifrån bra.

Men jag har i alla fall tak över huvudet. Det har inte måsungarna idag heller. Idag såg jag en som tog sig EN METER framåt. Det är framsteg. Föräldrarna måste ju mata dom, tills dom är flygfärdiga, för på taket finns det ingen mat. Upptäckte en unge till igår kväll, på ett annat tak. Sen flyttar dom nästan alla på en gång, och då blir det alldeles tyst resten av sommaren.

1 kommentar:

  1. Söta lilla syster, sov du ett tag så mycket du vill...själv sover jag ända till åtta på morgnarna (eller heter det mornarna?) Det KAN ju göra ont för att du sovit mycket...man ligger i en ställning länge. Hoppas det är bättre! Kram från syster åska! :)

    SvaraRadera